Werken bij Rots Bouw

Fluitend naar je werk

Elke dag zetten we samen de schouders er onder. Met veel plezier!

Wij gaan voor de uitdaging. Ga je mee?

Bij Rots Bouw werk je in een team van vakmensen die er elke dag met veel plezier voor gaan. We hebben iets met speciale uitdagingen. Zoals complexe constructies of projecten gebouwd met innovatief materiaal. Hoe uitdagender hoe mooier! Dat maakt ons werk extra gaaf. En dat zorgt ervoor dat jij je nog sneller kunt ontwikkelen. En hoe beter jij in je werk bent, hoe beter wij kunnen bouwen. Want laten we wel zijn: jouw kwaliteiten en werkplezier bepalen het succes van onze bouwprojecten!

Meebouwen aan het bezoekerscentrum van Nationaal Park de Veluwe was een van de grootste kicks in m’n loopbaan!

Henk Luimes
Timmerman

Ontdek ons karakter

We zijn al bijna 150 jaar bouwers die met hun tijd meegaan. Inmiddels is Rots Bouw een modern, middelgroot familiebedrijf met een hecht team van zo’n 50 aanpakkers met karakter. Ons kantoor staat in Aalten en we bouwen vooral projecten in Gelderland. Nieuwbouw en verbouw, voor de zakelijke en de particuliere markt. De roots van Rots Bouw zijn Achterhoeks. Dat merk je aan onze mentaliteit. Gewoon goed, eerlijk en nuchter je werk doen. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Maar ook aandacht voor jou persoonlijk. Zodat je gezien wordt, en gewaardeerd. Je moet fluitend naar je werk kunnen toch?

Verhalen van onze medewerkers

"Ik gun jou ook een baan waarbij je elke dag fluitend naar je werk gaat."

Dianne HeezenAdministratie / Personeelszaken

"Geen project is te moeilijk als je creatief denkt en je de vrijheid hebt om ideeën uit te voeren. Zo ga ik elke uitdaging aan als projectleider bij Rots Bouw!"

Gerben-Jan van HartenProjectleider

"Ik zocht al een tijdje naar een échte uitdaging waar ik de verantwoordelijkheid krijg die ik aan kan. En toen kwam Rots Bouw in beeld. Het lastige is: je weet wat je hebt en weet niet wat je krijgt. Maar na het eerste gesprek wist ik het al: dit voelt goed! De zakelijke kant werd snel en vakkundig geregeld. Ik kwam inderdaad terecht in een fijn bedrijf en voel me helemaal thuis."

Roel te MolderUitvoerder

"Als parttime werkende moeder begrijp ik als geen ander hoe belangrijk een goede werk-privé balans is. Mijn afwisselende baan bij Rots Bouw zorgt voor rust en overzicht thuis én op het werk."

Corina TiggelovenWerkorganisator

"Na mijn stage bij Rots Bouw ben ik als trainee aan de slag gegaan. In de afgelopen twee jaar heb ik allerlei bedrijfsonderdelen verkend en ontdekt waar mijn passie ligt. Buiten, op de bouwplaats, voel ik me thuis!"

Jasper ElsinghorstTrainee

"Rots Bouw is voor mij een betrokken en betrouwbaar bouwbedrijf, goed voor nog vele jaren werkplezier."

Wilfried TankinkVoorman

Bouw aan je skills

Nieuw bij Rots Bouw? Je wordt goed ingewerkt en begeleid tijdens je verdere loopbaan. Kansen om aan jouw skills te werken krijg jij bij ons ook volop. Via trainingen en opleidingen laten we jou steeds beter in je vak worden. Of het nu gaat om een baan op de bouwplaats of een functie op ons kantoor in Aalten. We denken niet alleen aan onze mensen nu, maar ook aan de generaties van morgen. Daarom willen we zo duurzaam mogelijk bouwen. Mede door jouw skills bouwen we verder aan ons credo: ‘Rots Bouw: duurzame huisvesters!’

Rots Bouw staat voor meer

We organiseren ook van alles buiten het werk. Zoals personeelsuitjes en de vrijdagmiddagborrel. Onze bouwplaatsen voldoen aan strikte regels, omdat het om jouw veiligheid en gezondheid gaat. Ook in ons duurzame kantoor in Aalten kun je op een fijne werkomgeving rekenen. Met prima koffie trouwens. Over jouw werkomgeving gesproken. Bij Rots Bouw krijgt iedereen gelijke kansen en kan elke medewerker zichzelf zijn. Mensen die het lastig hebben op de arbeidsmarkt zijn ook van harte welkom. Iedereen fluitend naar het werk, daar staan we voor.

Studiefonds

De Stichting Studiefonds Rots Bouw stimuleert de scholing, studie en vorming van de kinderen van werknemers van Rots Bouw. Het studiefonds stelt voor dat doel schoolgeld- en studietoelagen beschikbaar, rechtstreeks aan de kinderen van de werknemers.

Contact met Rots Bouw

Meer weten over onze manier van bouwen of onze ideeën om je project aan te pakken? We gaan graag met je om tafel.

Ik ga elke ochtend fluitend naar m’n werk!

Vacatures

Bouw mee aan gave projecten in Gelderland en kom fluitend naar je werk!

(Leerling) TimmerliedenBekijk vacature
(Leerling) MetselaarsBekijk vacature
Meewerkend voormanBekijk vacature

Stages

Loop stage bij ons bouwbedrijf in Gelderland en bouw je praktijkkennis snel uit!

HBO stage (bouwkunde) vanaf februari 2025Bekijk vacature
MBO stage (bouwkunde/smart building) vanaf juli 2024Bekijk vacature

Open sollicitatie

Wil jij graag aan de slag, maar vind je hier geen passende vacature? Geen punt. Stuur jouw open sollicitatie en vertel waarom jij graag bij ons wilt werken. Tof om iets van je te horen!

Team Rots Bouw

Onze vakmensen staan voor inzet, vernuft en doorzettingsvermogen. Denkers, doeners en doorpakkers waar we trots op zijn. Ze laten zich graag uitdagen.

Martijn de Reus

Herstelmanager

Jasper Elsinghorst

Uitvoerder

Linda Heusinkveld

Communicatiemedewerker

Gerben-Jan van Harten

Projectleider

Dion van Hesteren

Trainee

Paul Klein-Gunnewiek

Calculator

Arnold Rots

Service en Onderhoud

Roel te Molder

Uitvoerder

Marvin Koenders

Administratie / Materieel

Christian Wolterink

Uitvoerder