Over ons2023-03-24T10:15:23+00:00

Over ons

Rots Bouw staat voor resultaat

Als allround bouwbedrijf pakken we elke uitdaging aan. Denkend in oplossingen, no-nonsense bouwend.

Al bijna 150 jaar vooruitgang in bouwen

Rots Bouw is een familiebedrijf uit de Achterhoek. We zijn al bijna 150 jaar bouwers met oog voor het woon- en werkplezier van onze klanten. Ons familiebedrijf staat voor de ontwikkeling en bouw van toekomstbestendige huisvesting. Gebouwen om in te werken, te leren, te ondernemen, te zorgen, te wonen en te recreëren. Als familiebedrijf maken we elke keuze met de volgende generaties voor ogen. Al bijna 150 jaar, over duurzaam gesproken. We voeren projecten uit voor zakelijke opdrachtgevers en we (ver)bouwen voor particulieren. Variërend van scholen en sporthallen tot uitvaartcentra, appartementencomplexen en speciale projecten. Ons werkterrein bevindt zich vooral in Gelderland.

Geen uitdaging gaat te ver

Wordt het lastig? Dan zijn we op ons best. We krijgen energie van nieuwe, speciale uitdagingen en bijzondere projecten met een zeer hoge kwalitatieve afwerking. Onze Achterhoekse mentaliteit maakt ons tot een fijne samenwerkingspartner. De no-nonsense werkhouding in combinatie met het vermogen om in oplossingen te denken heeft onze opdrachtgevers en onszelf ver gebracht. Met regelmaat realiseren we projecten die verrassen en verwonderen. Ons team bestaat uit aanpakkers en we zijn niet bang om nieuwe dingen te ondernemen. Want de ervaring is dat we het klaarspelen. Elke keer weer.

Verantwoordelijkheid vraagt vertrouwen

We hebben een grote rol in het realiseren van plekken om te werken en te wonen. Om te leren, zorgen, inspireren. Maar ook in het realiseren van uitzicht, straatbeeld, comfort, plezier. We zetten huisvesting neer die de komende decennia die rol moet kunnen vervullen. Dat is een verantwoordelijkheid die we voelen én nemen. Maar om die verantwoordelijkheid te krijgen is vertrouwen nodig. In onze mensen, onze organisatie, ons woord. Dat vertrouwen krijgen we, al bijna anderhalve eeuw.

Afspraak is afspraak

Als we een afspraak maken, dan komen we die na. Je kunt op onze mensen aan. We zijn betrouwbaar en integer. En mocht er onverhoopt toch iets tussen komen, dan trekken we aan de bel! We houden van duidelijkheid. Voor alle partijen. Als je met ons iets afspreekt, dan mag je ons daar op aanspreken. Afspraak is afspraak: dat mag je van ons verwachten!

Sterk netwerk

Wij kennen de markt. En we werken met goede experts die op deze markt actief zijn. We zetten onze eigen kennis en die van onze adviseurs graag in voor je bouwproject. Zodat we tijdens het bouwproces de beste keuzes kunnen maken voor duurzame huisvesting.

Meebouwen aan het bezoekerscentrum van Nationaal Park de Veluwe was een van de grootste kicks in m’n loopbaan!

Henk Luimes, Timmerman

Team Rots Bouw

Onze vakmensen staan voor inzet, vernuft en doorzettingsvermogen. Denkers, doeners en doorpakkers waar we trots op zijn. Ze laten zich graag uitdagen.

Bekijk ons team

Arjan Huinink

Uitvoerder

Gerben-Jan van Harten

Projectleider

Corina Tiggeloven-Andriessen

Werkvoorbereider

Jasper Elsinghorst

Uitvoerder

Ronny Geurtsen

Werkvoorbereider

Ben Toebes

Bim-coördinator

Henrico van Lochem

Uitvoerder

Dorus van Bindsbergen

Uitvoerder

Wim Luimes

Administratie

Marvin Koenders

Administratie / Materieel

Onze historie

Ons familiebedrijf bestaat sinds 1877. Aanvankelijk als metselbedrijf, sinds 1970 als allround bouwbedrijf. In 1991 werd de locatie aan de Damstraat verruild voor het huidige bedrijfspand aan de Broekstraat in Aalten. De professionalisering ging in de jaren ‘90 door met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel in een bv-structuur en de implementatie van kwaliteitscertificaten.

Groei en uitbreiding

Rots Bouw groeide gestaag door tot een middelgrote bouwonderneming met een bedrijfskantoor in Aalten. Sinds 2004 is de vijfde generatie Rots eigenaar van Rots Bouw. De groei werd doorgezet met onder meer de overname van Timmer- en aannemersbedrijf Bodd B.V. in 2007 en aannemersbedrijf Welman in 2010, beide uit Zevenaar.

Rots Bouw nu

Sinds 2019 hebben we een nieuw, modern en transparant kantoor. Het is volledig energieneutraal en heeft moderne vergaderruimten. Van hieruit werken multidisciplinaire teams prettig samen. Tegenwoordig zijn we vooral voor zakelijke opdrachtgevers op de regionale utiliteitsmarkt actief. We hebben 50 medewerkers en een jaaromzet van ruim 35 miljoen euro.

Trots op ons duurzame kantoor

Contact met Rots Bouw

Meer weten over onze manier van bouwen of onze ideeën om je project aan te pakken? We gaan graag met je om tafel.

Meer weten over Werken bij Rots Bouw? Kom eens langs voor een kop koffie.

Neem contact op