Overeenkomst getekend Kompaan College Vorden

Samen bouwen aan duurzame huisvesting

Onlangs ondertekenden Egbert-Jan Rots, directeur bij Rots Bouw, en Roos Willemsen, directeur bij Achterhoek VO, voor de nieuwbouw van het Kompaan College in Vorden. Een mooi moment waarbij ook Alferink Installatietechniek uit Groenlo en Luijendijk Hoveniers uit Warnsveld aanwezig waren. Gezamenlijk zorgen wij voor de realisatie van het nieuwe Kompaan College.

Een toekomstbestendige school

De afgelopen periode is er hard gewerkt om tot een voorlopig ontwerp voor de nieuwbouw van het Kompaan College aan de Almenseweg te komen. Het resultaat mag er zijn. Een gebouw dat mooi in de landelijke omgeving past en de mogelijkheid biedt om leerlingen eigentijds onderwijs te kunnen bieden. Met het zetten van de handtekeningen is er een officieel startschot gegeven voor de bouw van de nieuwe school voor voortgezet onderwijs.

De nieuwbouw bestaat uit twee gebouwen, het Hoofdgebouw en het Atelier. De nieuwbouw, naar een ontwerp van DAT Architecten, past in de landelijke omgeving en biedt de mogelijkheid voor eigentijds onderwijs. Met de komst van de nieuwbouw zijn straks de richtingen Dienstverlening en Producten, Horeca, Bakkerij en Recreatie én de richting Media, Vormgeving en ICT mogelijk. De locatie in Vorden ligt in een groene omgeving en zal ook in de groensector werkgelegenheid bieden. De voorbereiding voor de bouw is gestart. Dit najaar start Rots Bouw met de bouw van de nieuwe school.