Project afgerond

Nieuwbouw Kandinsky College fase 1 en 2 in Nijmegen

Voor @voCampus realiseerde Rots Bouw een verbouwing van 10.000 m² BVO en nieuwbouw van 750 m² BVO voor het Kadinsky College. We namen het complete project voor onze rekening: bouwkundig en installatietechnisch.

Veelomvattend en doordacht gefaseerd project

Bijzonder is dat een deel van het Kandinsky College open bleef tijdens de werkzaamheden. Mede door de goed doordachte fasering werd dit veelomvattende project aan Rots Bouw gegund. Allereerst werd de eerste verdieping aangepakt, zodat de lokalen op de begane grond konden in gebruik blijven tijdens de werkzaamheden. Er zijn goede afspraken gemaakt rondom leveringen, aanrijroutes en werkzaamheden die geluidshinder geven. Er werd zoveel mogelijk voor schooltijd gewerkt en ook in de vakanties gingen de werkzaamheden door. Vervolgens werd de begane grond aangepakt en kon op de eerste verdieping les worden gegeven.

Het bestaande gebouw is flink opgewaardeerd. We zorgden voor een nieuwe indeling, vervingen de systeemplafonds inclusief de verlichting en pasten waar nodig de wand- en vloerafwerking en de deuren aan. Beide gebouwen kregen een esthetische aanpassingen van de entree. Het binnenklimaat heeft een upgrade gekregen door plaatsing van een warmtepomp. Alle radiatoren en convectoren zijn vervangen en er is een verbeterde ventilatie. Ook data-installaties zijn vervangen.

Type

Onderwijs

Oplevering

2023

Locatie

Malder-burchtstraat 11, Nijmegen

Contact met Rots Bouw

Meer weten over onze manier van bouwen of onze ideeën om je project aan te pakken? We gaan graag met je om tafel.

Ik ga elke ochtend fluitend naar m’n werk!