Project lopend

Nieuwbouw appartementen On The Hill in Arnhem

Aan de Sperwerstraat in Arnhem bouwt Rots Bouw 19 appartementen. De nieuwbouw vindt plaats op de oude locatie van een garagecomplex, dat is aangekocht ten behoeve van herontwikkeling.

Overzicht

Omvang

19 appartementen

Architect

opZoom Architecten

Type

Woningbouw

Locatie

Sperwerstraat Arnhem

Aan de Sperwerstraat in Arnhem ontwikkelt en bouwt Rots Bouw 19 appartementen ‘On The Hill’. De nieuwbouw vindt plaats op de plek van de voormalige garage Zeuner, dat is aangekocht ten behoeve van herontwikkeling. Van de 19 appartementen zijn er 18 bestemd voor verkoop en één appartement wordt verhuurd. De nieuwe appartementen hebben verschillende indelingen en groottes (van 61 m2 tot 87 m2 ) en zijn bestemd voor kleine huishoudens. En aan de achterkant van het gebouw komt een parkeerterrein. Het project is volledig in BIM uitgewerkt en wordt via Trimble Connect beheerd en gemonitord.

De naam ‘On The Hill’ verwijst naar de prominente ligging op een van de hoogste punten van Arnhem. Het project bevindt zich in Arnhem-Noord, dichtbij stadspark Hoogte 80, dat op 80 meter boven NAP ligt.

opZoom Architecten heeft het ontwerp gemaakt voor de 19 appartementen in de wijk Monnikenhuizen, grenzend aan Geitenkamp. Het nieuwe gebouw heeft drie woonlagen en krijgt een stoere uitstraling. opZoom Architecten heeft in het ontwerp verschillende elementen uit de jaren dertig terug laten komen. Het ontwerp combineert eigentijdse esthetiek met knipogen naar jaren vijftig architectuur, inclusief metselwerkaccenten en grote gevelopeningen.Zoals de randen rondom de balkons en spijlen van het balkonhekwerk. Op deze manier sluit het ontwerp aan op de bestaande woningen en gebouwen in de omgeving.

Interesse om hier te wonen? Bekijk dan het actuele aanbod op de projectwebsite van On The Hill.

Doe de VCA-check

Wanneer je werkzaamheden wilt uitvoeren bij dit project meld je dan eerst aan via onderstaande knop.