Terugblik op een geslaagde Dag van de Bouw

Zaterdag 8 juni gingen de bouwhekken open van het Kompaan College in Vorden.

Een geslaagde dag met veel enthousiaste bezoekers!

Terwijl de bouw van het nieuwe Kompaan College in volle gang is, kregen nieuwsgierige buren, leerlingen, medewerkers, familie en andere geïnteresseerden afgelopen zaterdag de kans om een kijkje te nemen achter de schermen. We openden tijdens de Dag van de Bouw de bouwhekken van het nieuwe VMBO-onderwijsgebouw, met een bruto vloeroppervlak van 4.235 m², voor het publiek.

Goed beeld van het bouwproject

Van 10.00 tot 14.00 uur werden jong en oud van harte uitgenodigd om de bouwplaats te bezoeken. Dit begon met een warm welkom, waarbij bezoekers over de rode loper het gebouw konden betreden. Al snel stroomden de eerste nieuwsgierigen binnen om de ontwikkelingen van het nieuwe schoolgebouw te bewonderen. Tijdens de rondgang door het gebouw in aanbouw kregen de bezoekers een uitgebreid beeld van wat het Kompaan College te bieden heeft. Op diverse plekken binnen de toekomstige school presenteerden bedrijven zichzelf. Informatieborden en impressies gaven inzicht in de verschillende fases van de bouw, de functies van de ruimtes en de toe te passen materialen. De rondgang eindigde met een heerlijke kop koffie. En als speciale traktatie hadden leerlingen van het Kompaan College smakelijke koeken gebakken,

Klaar voor de toekomst

De bouw van het Kompaan College is een grote stap voorwaarts voor het onderwijs in Vorden. De nieuwe faciliteiten bieden straks een moderne en inspirerende leeromgevingen voor de toekomstige generatie leerlingen. De open dag was een groot succes en gaf niet alleen inzicht in de bouw, maar ook een voorproefje van wat komen gaat.