Onze Young Professionals

Een inspirerende sessie over kansen benutten en risico’s beheersen.

Voor onze Young Professionals organiseren wij periodiek inspirerende bijeenkomsten. Een mooie kans om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Onlangs kwamen onze Young Professionals bij elkaar op de bouwplaats van De Droomgaard in Duiven. Aan de hand van één van de zelfgekozen thema’s namen wij hen mee in de wereld van kansen en risico’s. Henrico van Lochem (uitvoerder) en Dion van Hesteren (trainee) deelden levendige praktijkvoorbeelden om te verduidelijken hoe je risico’s herkent en kansen benut. Dit bewustzijn en de acties die hierop volgen, zijn belangrijk voor een optimaal resultaat.

Abdussamed Gedikli, werkvoorbereider bij Rots Bouw:
“Het was een leerzame middag. Dit project heeft veel uitdagende details waar bouwkundig nog over nagedacht moest worden. Leuk om te zien hoe Dion en Henrico de kansen en risico’s vroeg in beeld hebben gebracht om dit in de uitvoering te kunnen tackelen.”

Ook Young Professional worden bij Rots Bouw?

Ben jij ook een Young Professional en wil je ook onderdeel uitmaken van ons fijne familiebedrijf? Bekijk dan eens onze openstaande vacatures. Kom samen met ons enthousiaste team het beste uit jezelf halen!