Inspirerende personeelsbijeenkomst

Met thema’s als BIM en biobased bouwen stond de middag in het teken van een duurzame toekomst.

Tijdens onze jaarlijkse personeelsbijeenkomst kwamen we samen op een prachtige en vernieuwde locatie in Aalten, Het Noorden. Een middag vol boeiende presentaties, inspirerende (gast)sprekers en interessante opdrachten.

Een succesvolle bijeenkomst

We begonnen zoals ieder jaar met een terugblik en een vooruitblik gepresenteerd door de directie. Ook onze collega’s van Klein Zakelijk deelden hun inzichten, resultaten en ervaringen. Dit werd gevolgd door een presentatie over hoe wij werken met BIM (Building Information Model). Hiermee maken we driedimensionale en digitale modellen van een project waaraan een grote hoeveelheid informatie gekoppeld is.

Toen was het tijd om in groepen na te denken over hoe we fluitend naar ons werk blijven gaan aan de hand van verschillende thema’s. En een groepsfoto mocht  natuurlijk niet ontbreken. Daarna verwelkomenden we Jan Willem van de Groep. Als inspirator en innovator vertelde hij over zijn visie op biobased bouwen. Absoluut inspirerend! We sloten de dag af met een heerlijk diner. Tijdens het diner gaf Carin Rots een toelichting  over de Stichting Delen geeft meer.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze bijeenkomst. We kijken terug op een dag vol waardevolle momenten en kijken uit naar een duurzame toekomst!