Feestelijke opening Hof van Heden in Nieuw-Wehl

Transformatie van kerk tot dagbestedingslocatie

De verbouw en uitbreiding van de locatie ‘Hof van Heden’ in Nieuw Wehl is voltooid! De nieuwe gebruikers kunnen hun intrek nemen in dit mooie en unieke onderkomen. In opdracht van Elver transformeerde Rots Bouw de voormalige kerk tot een locatie voor dagbesteding. Vrijdag 20 oktober was de opening van Hof van Heden.

Na het officiële gedeelte, met een toespraak door wethouder Moors en Irma Harmelink -bestuurder Elver- werd de locatie officieel geopend door de ‘Vrienden van Elver’. Zij plantten een boom die symbool staat voor groei in de toekomst. Daarna was er ruimte om de nieuwe locatie te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje.

Met behoud van historie

Het oorspronkelijke karakter en de visuele uitstraling van het gebouw is zoveel mogelijk intact gebleven. Daarbij zijn historische elementen zoveel mogelijk behouden gebleven. Deze locatie biedt plek aan drie dagbestedingsgroepen. Paradizo, Dierengroep en Stal enzo. Zij namen officieel hun intrek in deze unieke karakteristieke dagbestedingslocatie.