Werken bij Rots

Werken bij Rots2019-07-09T06:29:50+00:00

Werken bij Rots Bouw betekent dat je werkt voor een open en ambitieus bouwbedrijf in een inspirerende omgeving. Klantgerichtheid, vernieuwing en initiatief staan centraal in ons dagelijks denken en doen.


We werken samen aan hetzelfde doel: het realiseren van geslaagde bouwprojecten. Dit vraagt om de inzet en samenwerking van al onze medewerkers.

We investeren in onze mensen en daarmee in onze gezamenlijke toekomst. We moedigen het aan om verder te leren na de basisopleidingen en de eigen vakkennis te verbreden. In dit kader bieden we medewerkers breed pakket van opleidingsmogelijkheden.

Rots Bouw hecht veel waarde aan je persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk zijn het jouw kwaliteiten, als medewerker van ons bedrijf, die de kwaliteit van onze projecten bepalen.

Ben je geïnteresseerd in een vacature, wil je een open sollicitatie versturen of zoek je een stage- of afstudeerplek? Neem dan contact op met onze P&O manager Dianne Heezen: dheezen@rotsbouw.nl.

Vacatures:

Een aantal van onze collega’s gaan gebruik maken van de mogelijkheid om vervroegd uit te treden. Daarom zijn wij, ter vervanging, op zoek naar enkele meewerkende voorlieden.

Ook zijn wij op zoek naar versterking op onze afdeling werkvoorbereiding. Ben jij (of ken jij) een ervaren werkvoorbereider die bij ons aan de slag zou willen? Stuur dan je cv naar dheezen@rotsbouw.nl .

Vacature ervaren werkvoorbereider