Verbouw

Verbouw2019-01-07T13:32:33+00:00

Woonwensen veranderen, want mensen veranderen. We leven anders dan 50 jaar geleden, terwijl de meeste woningen in ons land toch al meer dan 50 jaar oud zijn. Ook gezinsomstandigheden veranderen. Dat zorgt ervoor dat woonideeën en – wensen altijd in beweging blijven.


Huisvesting aanpassen? Dan is Rots Bouw de ideale partij. Verbouwingen en uitbreidingen, dakkapellen en serres plaatsen, onderhoud en renovatie: onze verbouwafdeling is er elke dag mee bezig.

De combinatie van allround vakkennis en creativiteit staat garant voor sterke, praktische oplossingen in bestaande woningen. Uiteraard met de wensen van de bewoners als uitgangspunt.

Omdat we bouwen in een bestaande woonomgeving, werken de vakmensen van Rots Bouw volgens een strakke planning en houden we de boel schoon en netjes. Zo beperken we de overlast voor de bewoners tot een absoluut minimum.

Wilt u een deel van de klus zelf uitvoeren? Eventueel met ondersteuning en advies van onze mensen? Dat kan ook. Zo bespaart u op uw verbouwingskosten.