Rots Bouw bouwt nieuw hotel in Aalten

Rots Bouw bouwt nieuw hotel in Aalten

Aan de Broekstraat in Aalten is een prachtig hotel gebouwd. Het hotel heeft veel kamers en gaat onderdak bieden aan diverse insecten die het hotel gaan gebruiken om te overwinteren. De nieuw geconstrueerde insectenschuilplaats heeft een ecologisch doel.

Door de bouw van het nieuwe kantoor van Rots Bouw heeft een deel van de oude beplanting plaats gemaakt voor een strak grasveld aan de voorzijde en een prachtig aangelegde tuin met vooral gele bloemen. Lieveheersbeestjes, vlinders, bijen en wespen zullen het geweldig vinden in deze prachtige nieuwe omgeving.

Het insectenhotel is gemaakt van diverse materialen zoals gestapelde stenen met gaatjes, oude dakpannen en hout. In de vele openingen in het hotel vinden veel kruipende dieren een schuilplaats. Het nieuwe hotel bevordert de biodiversiteit in de omgeving. Deze variatie (diversiteit) in het leven (bio) op aarde zorgt voor een evenwicht in de natuur. Rots Bouw probeert daar op deze manier haar steentje aan bij te dragen.

Leo de Graaf stopte al zijn creativiteit in dit prachtige hotel waar vele dieren uit de omgeving onderdak in zullen vinden. Als herinnering aan het oude pand van Rots Bouw is de gevelsteen van dit pand verwerkt in het hotel.

DEEL DIT ARTIKEL
By |2019-11-15T11:28:27+00:00november 15th, 2019|Nieuws|0 Comments