Project lopend

Klimaatneutraal Dulon College in Ede

Rots Bouw ontwikkelt in opdracht van de Christelijke Onderwijs Groep Vallei en Gelderland-Midden (COG) het Dulon College tot een klimaatneutraal gebouw. Gestript, opgebouwd en uitgebreid tot een energieneutraal gebouw

Overzicht

Architect

Cepezed

Type

School

Oplevering

n.t.b.

Locatie

Reehorsterweg 80, Ede

Het uit 1995 daterende schoolgebouw omvatte zo’n 12.500 m² bruto vloeroppervlak. Het wordt gestript tot op de betonnen draagconstructie, weer opgebouwd en uitgebreid tot een energieneutraal gebouw met circa 14.800 m² bruto vloeroppervlak. Het oude hoofdgebouw had drie zijvleugels, waartussen tientallen auto’s geparkeerd stonden. De parkeerplekken gaan plaatsmaken voor extra onderwijsruimtes, een ruim, daglichtrijk atrium en een groene binnentuin. De vleugels aan de uiteinden worden aan elkaar verbonden. Hierdoor ontstaan nieuwe, logische looproutes en wordt het schoolgebouw een meer natuurlijk geheel. In het ontwerp rekening is ook rekening gehouden met een groep kwetsbare studenten, die behoefte hebben aan een prikkelarme en veilige omgeving.

Cepezed heeft het bouwkundig/architectonisch ontwerp gemaakt, Deern was verantwoordelijk voor het installatietechnisch ontwerp en het constructieontwerp is gemaakt door Zonneveld.

Live webcam

Doe de VCA-check

Wanneer je werkzaamheden wilt uitvoeren bij dit project meldt je dan eerst aan via onderstaande knop.

Wij werken samen met