Sporthal K.V. Wageningen

Sporthal K.V. Wageningen2020-07-15T09:47:57+00:00

Project Description

In Wageningen hebben wij de nieuwe sporthal “Het Binnenveld” gebouwd voor K.V. Wageningen.

Voor de nieuwe fusieclub, die ontstond na de fusie van de drie Wageningse korfbalverenigingen, is een nieuwe binnen- en buiten-accommodatie gerealiseerd. De sporthal is circulair gebouwd, d.w.z. dat zoveel mogelijk materialen zijn toegepast die herbruikbaar zijn.

Een leuk artikel over de sporthal in Wageningen vindt je hier.

De sporthal is genomineerd voor de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal 2020. Het Binnenveld is één van de drie laatste finalisten. Voor elke genomineerde is een eigen pagina aangemaakt, die van Het Binnenveld is hier te vinden.

LOCATIE
Marijkeweg, Wageningen

TYPE
Sporthal

ARCHITECT
Lichtstad architecten

OPLEVERING
2018

Locatie