Sperwerstraat – Arnhem

Sperwerstraat – Arnhem2020-05-11T09:34:01+00:00

Project Description

Aan de Sperwerstraat 2 en 2A te Arnhem Noord, vlak bij Hoogte 80, heeft Rots Bouw gedurende het komende jaar (2020) twee woningen te huur. De huurperiode bedraagt minimaal een half jaar (van januari 2020 tot en met 30 juni 2020) maar mogelijk nog een half jaar langer. De woningen maken onderdeel uit van een garagecomplex dat is aangekocht ten behoeve van herontwikkeling. Op de locatie wordt gewerkt aan een nieuw woningbouwplan voor appartementen. De verwachte start van dit project is in de tweede helft van 2020 of in de eerste helft van 2021.
Omdat het gaat om tijdelijke verhuur geniet de huurder geen huurbescherming, maar een opzegtermijn van drie maanden.

Sperwerstraat 2 is geschikt voor een gezin en bevat drie slaapkamers en is ongeveer 120m2 groot, verdeeld over twee verdiepingen. Sperwerstraat 2A is geschikt voor een één of tweepersoonshuishouden, beschikt over twee slaapkamers en is ongeveer 70m2 groot, verdeeld over één verdieping.

De huursom van Sperwerstraat 2 (ca. 120m2) bedraagt EUR 700,- per maand.

De huursom van Sperwerstraat 2A (ca. 70m2) bedraagt EUR 425,- per maand.

De servicekosten bedragen EUR 70,- voor nummer 2 en EUR 50,- voor nummer 2A.

De woningen beschikken over eigen nutsaansluitingen. De eventuele aansluitkosten en de levering van gas, water en elektriciteit zijn voor rekening van de huurder.

Indelingen

Sperwerstraat 2: entree/hal, toilet, woonkamer/multifunctionele kamer, keuken in U-vorm, Cv ruimte, kelder, meterkast. Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers, ruime woonkamer in L-vorm (mogelijkheid voor twee slaapkamers), badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

Sperwerstraat 2A (appartement): entree, meterkast, trapopgang. Eerste verdieping: overloop, badkamer bestaande uit ligbad en wastafel. Twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning met inbouwkasten. Toilet, berging met opstelling c.v. ketel, open keuken met toegang tot het dakterras. Woonkamer met eethoek.

Ben je geïnteresseerd in één van deze twee woningen, neem dan contact op met Rots Bouw onder nummer 0543-495010. Een mail mag ook, gericht aan ejrots@rotsbouw.nl

Er wordt op dit moment gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen op deze plek. Wilt u hierover meedenken?

Kijk dan ook op de volgende pagina.