Ontwerp

Ontwerp2019-01-07T13:32:34+00:00

Bij Rots Bouw draait alles om samenspraak met de opdrachtgever: van idee tot uitvoering. We hebben zelf ontwerpers in huis die goede, realistische ideeën aandragen. Daarnaast werken we nauw samen met architecten. Van al deze creativiteit en kennis laten we u graag profiteren.

We denken van idee tot en met uitvoering met u mee over uw wensen. De vakmensen van Rots Bouw hebben de kennis en ervaring om binnen uw budget het optimale uit uw ideaal te halen.


Vakmensen

Rots Bouw werkt met projectteams van vakmensen uit verschillende disciplines, die samen de bouwplannen uitwerken. Door deze professionele afstemming in de voorbereiding verloopt de realisatie van uw bouwplan vlot en (kosten)efficiënt.

Wensen en randvoorwaarden

Uw huisvestingswensen zijn strikt persoonlijk. Zij vormen het belangrijkste uitgangspunt bij de keuzes die u en wij maken tijdens het ontwerp- en bouwproces. Twee randvoorwaarden blijven altijd in beeld: de functie van het gebouw én uw budget.

  • Werkt Rots Bouw in bouwteamverband met u samen, dan vullen we samen met uw architect de plannen en het ontwerp zo goed mogelijk in. Er is ruimte voor ideeën en suggesties, waardoor u de gezamenlijke kennis en ervaring optimaal benut.
  • Kiest u voor Design & Build, dan tekent Rots Bouw voor het totale ontwerp- en realisatietraject. Dat vraagt om wederzijds vertrouwen. In de praktijk is deze samenwerkingsvorm de basis van duurzame én efficiënte oplossingen.

Onderhoud

Nadat we uw project hebben opgeleverd verdient ook het onderhoud uw aandacht. Goed onderhoud betekent waardebehoud en een langere levensduur (dus meer rendement) van uw pand. Omdat omstandigheden, doelen en wensen verschillen, kunt u onderhoudsafspraken op maat met ons maken.

3D modellen

Een idee op papier is mooi. Maar een voorproefje van hoe het er straks echt gaat uitzien zegt meer. Daarom kunnen we u ook meenemen in een 3D model, waardoor het ontwerp dat we voor u voor ogen hebben als het ware levensecht wordt. Voor professionele opdrachtgevers werken we – naast het 3D tekenwerk – ook met op LEAN gebaseerde planningen.